Hvor hurtigt virker loppemiddel?

Mange af de spørgsmål vi har fået gennem tiden går meget på det praktiske omkring det ar bruge loppemiddel. Et af de aller hyppigste spørgsmål omkring loppemiddel er: "hvor hurtigt virker det?".

Hund med lopperMange mennesker, specielt hvis det er første gang de har hund eller kat er bekymret over deres kære husdyr og vil derfor gerne det bedste for dem og det er også med hensyn til at vide hvor hurtigt en loppekur virker. Grunden til dette spørgsmål er mange gange at man som førstegangs-hundeejer er længe om at finde ud af at det faktisk er lopper som hunden har fået. Allerede her er man flere dage inde i forløbet og nu lider hunden under det.

Det er nu man ville ønske man havde et loppemiddel allerede som man bare kunne tage ud af skabet. Vær proaktiv og køb det her allerede nu.

Når man har fået fat i sit loppemiddel skal hunden behandles og så gør der under 24 timer inden hunden er loppefri og er ovenpå igen.

Køb loppemiddel her

Det er nogle hårde 24 timer, både for ejer og for hund for hunden kan blive meget påvirket af loppemidlet og både pive og kradse sig selv til blods. 

Når hunden har fået lopper og fået lov til at gå med det i nogle dage inden det opdages, så er der en høj sandsynlighed for at lopperne er i alt omkring hunden også, det er alt fra tæpper, kurven og meget andet. Lopperne drysser ned på gulvet og lever der i kortere tid.

Det betyder i realiteten også at selvom hunden er fri for lopper, så i det øjeblik hunden kommer tilbage i kurven, så er den fuld af lopper igen. 

Måden det fungerer på er at de fleste loppemidler virker i 30 dage, det er mere end rigeligt til at lopperne kan nå at uddø - også i tæpper osv. De har kun en begrænset livstid udenfor hunden.