Bayvantic

Bayvantic er stort og anerkendt mærke til at behandle din hund for lopper, flåter, pelslus, myg og fluer. Til forskel fra eks. Advantage loppemidlet kan dette ikke benyttes til katte. Det er vigtigt at holde godt styr på dette, da dit husdyr kan blive syg af dette. Med Bayvantic loppemiddel kan du nemt behandle din hund for lopper eller forebygge mod at din hund får lopper eller flåter. Her på siden finder du billig Bayvantic loppemiddel online.

Som med mange af de andre loppemidler kommer Bayvantic loppemiddel til forskellige størrelser af hunde. Der er på forsiden af de enkelte pakker et billede som illustrerer hvilken størrelse hund pakken passer til. Hvis du er i tvivl så er det vigtigt at læse teksten på pakken, her står hvor mange kilo det enkelte Bayvantic loppemiddel passer til. 

Måden man bruger Bayvantic loppemidlet på er ved at dryppe det ned i nakken på hunden. Hvis du har en stor hund (over 10 kilo) skal der også dryppes ned langs ryggen på hunden.

En af fordelene ved Bayvantic loppemiddel er at det er nemt at bruge, det er en meget intuitiv indpakning og brugsvejledning til hvordan man skal bruge produkter.

Hvis du er førstegangs hundeejer er du måske lidt utryg ved at købe Bayvantic eller et andet loppemiddel online, men det er faktisk ret ligetil. Det er ikke noget man skal tage til dyrlægen med, men noget som alle erfarne hundeejerer gør derhjemme ved deres hunde, hver eneste dag.

Noget af det man kan overveje ved netop denne slags loppemiddel er at forebygge, fremfor at behandle. Forskellen er at hunden aldrig får lopperne. Når hunden ikke får loppen så har du heller ikke lopper i hele huset. Det er nemlig således at det ikke kun er hunden som får lopper, det er faktisk også dens ejere.

Når hunden får lopper, drysser lopperne ned i hundens kurv, på tæpper, ned i revnerne i gulvet og så videre. Når så hunden går forbi igen, så hopper lopperne tilbage på hunden. På den måde kan hunden blive ved med at smitte sig selv over længere tid. Måden som Bayvantic loppemiddel fungerer på er først og fremmest at den virker i 30 dage og i de 30 dage dør lopperne på hunden. Det vil sige at selvom lopperne skulle hoppe tilbage på hunden, så kan de ikke overleve på hunden. Lopperne i hundens omgivelser, dør også, da de er afhængig af at leve på hunden.

Billig Bayvantic loppemiddel online

Alle ved at ting vi køber online har en tendens til at være billigere. Det er ikke anderledes med loppemiddel. Der er helt sikkert penge at spare ved at købe loppemiddel online. Her på siden er det derfor vigtigt at du klikker dig ind på produktet og ser den rabat der er lige nu på Bayvantic. 

Vi anbefaler altid at du køber mere end een pakke loppemiddel af gangen. Det gør vi af to grunde - den første er for din egen pengepung. Du sparer på fragten og måske er det endda muligt at få gratis fragt. Den anden er at det hjælper din hund. Det er hjerteskærende at stå en aften med hunden som kradser sig til blods og du kan ikke gøre noget, da der er flere timer til at dyrehandleren åbner. Derfor anbefaler vi at man altid har et par pakker derhjemme, således kan du nemt påbegynde en behandling af lopperne eller du kan forebygge ved at behandle inden du skal ud med hunden.